Kundservice

Elbil för barn - Bäst i test


Elbilar för barn från Rull.se - bäst i test i stort test för eldrivna bilar för barn!
Vi är glada att ha flera av våra elbilar med på topplistan i 2021 års stora test. Med vårt breda sortiment hittar du en modell för alla smaker - allt från häftiga sportbilar till lyxiga SUVar, oftast i olika färger.

Du ser alla våra elbilar för barn här.

Mercedes 300S Classic - Bäst i test elbil
2021 års testvinnare i Pricerunners stora elbilstest. Mercedes 300S Classic är en stilfull bil som faller både vuxna och barn i smaken.

"Denna bil blir snabbt en av de mest uppskattade bilarna bland testdeltagarna. Den är lätt att förvara, enkel att lyfta fram, skön att framföra och har samtidigt prestanda nog för att ta sig fram i olika terräng."

Läs mer om vår testvinnare.Elbil Pickup 4WD - Bästa premiumval
Testets bästa premiumval är vår Pickup 4WD - den är kraftfull, rymlig och fullproppad med lyxiga detaljer samtidigt som den ändå är prisvärd!

"Pickup 4WD startar mjukt och fint när barnet trycker ner gaspedalen. Den håller ett bra tempo framåt och är stark i uppförsbackar även med två barn i den. Eftersom den har fyrhjulsdrift tar den sig fram på alla underlag utan att klaga."

Läs mer om Elbil Pickup 4WD.Mercedes G63 AMG 6x6
Med 4,5 av 5 i betyg är Mercedes G63 6x6 en riktigt vass elbil för barn. Den är kraftfull och rymlig och kan med sina sex hjul ta sig fram på den mest utmanande underlagen.

"Den här elbilen passar dig som söker en märkesbil med en rejäl genomtänkt konstruktion, gott om kraft och mervärde som gör priset berättigat."

Läs mer om vår värsting, Mercedes G63 AMG 6x6.Volvo XC90 Momentum
Den perfekta elbilen till familjens yngsta volvoälskare! En premium elbil som med sina öppningsbara dörrar, skinnsäten och tjusiga lack passar den som vill glida runt i stil.

"För dig som söker en märkesbil i premiumklassen är den en av de bättre på marknaden: snygg och välutrustad."

Köp din Volvo XC90 Momentum.