Kundservice

Elcykelkit Bafang Mid-drive 250W 36V

Ord. Pris:  6 495:-
5 995:-
 Fri leverans!
Delbetala i 12 månader för endast
500 kr/mån
Lagerstatus
   Fåtal kvar i lager 
 
 

ProduktbeskrivningBafang BBS01 36V 250W elcykelkit är ett snyggt sätt att konvertera din cykel till eldrift.


Bafang BBS01 36V 250W elcykelkit är ett snyggt sätt att konvertera din cykel till eldrift.

Centermotorn ger en låg tyngdpunkt och lite kabeldragning. Dessutom ger den mer vridmoment än en traditionell navmotor. Passar de allra flesta cyklar (dock ej cyklar med fotbroms)! • 8Fun borstlös centerdriven 36V 250W motor

 • Toppfart ca: 25 km/h

 • LCD kontrollpanel, bakgrundsbelyst

 • Motorvikt endast 3,7kg


VARFÖR SKA JAG KÖPA ETT BAFANG ELCYKELKIT? 1. För att det är snyggt! Diskret design, integrerad elektronikbox/PAS-sensor, minimalt med kabeldragning.

 2. För att det har riktigt högt vridmoment! Mycket mer kraft än en navmotor.

 3. För att det är tyst! Tystare än många andra elmotorer till cyklar.

 4. För att monteringen blir superstabil! Den låga tyngdpunkten fungerar som en köl på en segelbåt.

 5. För att off-road egenskaperna blir utmärkta! Bakhjulsdrift är bäst på MTB's.


VARFÖR SKA JAG INTE KÖPA ETT BAFANG ELCYKELKIT


- Bra fråga! Möjligtvis om du har en cykel med fotbroms eller annan specialmodell som kitet inte passar till (se stycke i botten av denna text).


GENERELL INFORMATION


Om du är intresserad av en elcykel med centermotor så behöver du inte leta längre: Bafang har egenskaper som kan mäta sig med de allra dyraste elcykelmotorerna på marknaden. Bafang BBS01 36V 250W motorkit erbjuder en bra kombination av starkt vridmoment, hög effektivitet med låg strömförbrukning och låg ljudnivå. Centerdrivna motorer överför kraft genom cykelns växlar, vilket innebär att motorn kan arbeta inom dess optimala varvtalsområden och därmed få mycket hög verkningsgrad.


Bafang elcykelkit ersätter ditt befintliga vevparti. Du lossar alltså på din cykels vevarmar och vevlager, för att ersätta dem med elcykelkitet. Motorn har integrerad elektronbikbox, vilket resulterar i en diskret installation med relativt lite kabeldragning.

Motorn är, trots att 250W inte låter särskilt mycket, riktigt kraftfull. Även branta backar avverkas i ett nafs, och detta med en mycket naturlig känsla av att vara stark i benen. Ett gasreglage medföljer även i priset för den som önskar glida fram utan att trampa alls. Off'-road är centermotorn outstanding jämfört med en traditionell navmotor som finns i framhjul. Klätteregenskaperna behåller du eftersom det är bakhjulet som driver, och det med ditt befintliga bakväxelsystem och din befintliga cassette (som förmodligen är mycket bättre än de som ingår till elcykelkit i baknav).

Till detta elcykelkit ingår en snygg och praktisk LCD-kontrollpanel, som används för att manövrera motorkitet (t.ex. välja hur mycket pedalassistens som ska vara aktiverat). Dessutom finns hastighetsmätare, trippmätare och lite annat lull-lull i datorn. För mörkerkörning finns snygg blå bakgrundsbelysning.


I SETET INGÅR: • 8Fun borstlös centerdriven 36V 250W motor

 • Toppfart ca: 25 km/h

 • Elektronikbox integrerad i motorn

 • Nio nivåers PAS sensor integrerad i motorn

 • Tumgashandtag, steglöst

 • LCD PAS-kontroll

 • 46T Drev med skyddsring

 • Bromshandtag med inbyggd brytare för motorn

 • Höger och vänster vevarm

 • Hastighetssensor med magnet (för cykeldator/hastighetsmätare)

 • Vattentäta kablar och snabbkopplingskontakter

 • Motorvikt 3,7kg


PASSAR BAFANG ELCYKELKIT MIN CYKEL?


Bafang centermotorkit är designade så att de ska passa på majoriteten av vanliga cyklar. Kitet fungerar även till modeller med navväxel, dock inte om cykeln är utrustad med fotbroms. Med vanliga cyklar menas modeller som har en rambredd vid vevpartiet på 68-73 mm, med en innerdiameter om 35 mm. De undantag som kitet inte passar till är vissa high-end cyklar samt cyklar med helsmidd vevarm, som går genom ramen som ett "S". Vissa klassiska damcyklar med lågt insteg har en sådan ramdesign så att ramen i princip pekar rakt framåt från vevpartiet. Det går att montera centermotorn på dessa ramar om man vinklar motorn nedåt. Nackdelen med detta är att markfrigången blir liten. Vi rekommenderar att montera detta elcykelkit på ramar där ramröret pekar snett uppåt från vevpartiet.


Om du har en cykel med framväxel så kommer den att bli överflödig med ett Bafang elcykelkit. Detta eftersom du även får med nya vevarmar till kitet, där det endast är ett drev (46T) monterat.


OBS: För att kitet ska fungera måste du komplettera med ett 36V batteriset! Vi rekommenderar alltid lithiumbatterier till denna typ av motorer. Bäst prestanda, lägst vikt och längst livslängd - brukar betala igen sig i längden!Andra har även titta på:
Momentarm till ombyggnadsnav
Momentarm till ombyggnadsnav
199:-
Paketpris - 3 st 12V12Ah batterier, laddare och laddningsingång
Paketpris - 3 st 12V12Ah batterier, laddare och laddningsingång
1895:-
Paketpris - 4 st 12V12Ah batterier, laddare och laddningsingång
Paketpris - 4 st 12V12Ah batterier, laddare och laddningsingång
2395:-
Ombyggnadskit EvoKit 1000W
Ombyggnadskit EvoKit 1000W
3995:-
Digital Multimeter AC/DC
Digital Multimeter AC/DC
99:-
Lödkolv 35W
Lödkolv 35W
99:-
Elcykelkit Bafang Mid-drive 750W 48V
Elcykelkit Bafang Mid-drive 750W 48V
6995:-
Lithiumbatteripaket 36v 10Ah Samsung för rammontering inkl laddare
Lithiumbatteripaket 36v 10Ah Samsung för rammontering inkl laddare
3995:-
08-123 505 40
Telefontider
Mån-Fre: 10-17
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt