Kundservice

Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart

Enter fullscreen
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ord. Pris:  3 495:-
2 795:-
 Fri leverans!
OutOfStock
2795
SEK
Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
30151721
30151721
Det här är Hoverboard Airboard ELITE - en version med extra stora och grovmönstrade hjul. Däcken är samtidigt solida vilket gör att du slipper punkteringar eller fylla på luft. En inbyggd gyrofunktion gör att du håller balansen, och genom att luta dig får du scootern att röra sig framåt, bakåt samt svänga. Denna tuffa hoverboard är utrustad med dubbla motorer med totalt 700W motoreffekt, ett lithiumbatteri med celler från välkända LG, fräcka LED-dioder samt rejäla hjul med 8 tum hjuldiameter.En Hoverboard, eller AirBoard som många även kallar dem, är helt klart det tuffaste sättet att ta sig fram idag! Modellen har inbyggt självbalanserande gyroskop vilket gör att du styr din hoverboard genom att luta mot önskad färdriktning. Det låter kanske knepigt, men normalt är du redo att köra efter bara 5-10 minuters testande.I det här utförandet har modellen 8 tums hjuldiameter samt solida däck. Detta genererar högre markfrigång jämfört med standardvarianten (6,5 tum) samtidigt som man inte behöver oroa sig för att få punktering på däcken. En högre markfrigång är att föredra om du någon gång behöver åka över en kant eller annan ojämnhet. Dessutom är hjulen mindre känsliga för att rulla över smågrus och liknande. Eftersom däcken dessutom är bredare sjunker man inte ned och fastnar på samma sätt på mjukare underlag som gräs och grus.Toppfarten är ca: 10-12 km/h. Det går alltså betydligt mycket snabbare att ta sig fram än att gå, vilket man gör i ca: 5 km/h. Hjälm är alltid att rekommendera oavsett ålder, men är ett lagkrav för personer under 15 år.Denna hoverboard har dubbla motorer med 350W motoreffekt/st. Detta ger bra med kraft även vid motlut, och orkar dra förare upp till 110 kg. För att gyrofunktionen ska fungera korrekt bör man väga över 25 kg. Framkomligheten är överraskande god på hårdpackat grus och välklippta gräsmattor, men självklart gör sig en sådan här produkt bäst på plana och hårda underlag. Hoverboard Airboard Elite mår bäst av att användas i torra miljöer, men är damm- och fuktklassad enligt IP54 och klarar därmed av att köras även om det skulle börja regna under åkturen.En laddning tar endast ca: 2-3 timmar, och ger en räckvidd på upp till 15-20 km*. Medföljande laddare ansluts till ett vanligt vägguttag, och andra änden i din hoverboard. Det kostar i princip ingenting i elförbrukning att använda en AirBoard, endast ca: 20 öre/laddning. - Motorstyrka: 2 x 350W- Toppfart ca: 10-12 km/h- Batteri: 18650 LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)- Räckvidd upp till 15-20 km*- Hjulstorlek: 8 tum- Solida däck- Vikt ca: 10,5 kg- Max lastvikt: 110 kg- Vattenskyddad enligt klass IP54- Produktstorlek: 59x19x18 cm- Storlek emballage: 66x26x26 cm*=Räckvidden varierar beroende på bl.a. lastvikt, körstil, körunderlag etc.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Det här är Hoverboard Airboard ELITE - en version med extra stora och grovmönstrade hjul. Däcken är samtidigt solida vilket gör att du slipper punkteringar eller fylla på luft. En inbyggd gyrofunktion gör att du håller balansen, och genom att luta dig får du scootern att röra sig framåt, bakåt samt svänga.

Denna tuffa hoverboard är utrustad med dubbla motorer med totalt 700W motoreffekt, ett lithiumbatteri med celler från välkända LG, fräcka LED-dioder samt rejäla hjul med 8 tum hjuldiameter.

En Hoverboard, eller AirBoard som många även kallar dem, är helt klart det tuffaste sättet att ta sig fram idag! Modellen har inbyggt självbalanserande gyroskop vilket gör att du styr din hoverboard genom att luta mot önskad färdriktning. Det låter kanske knepigt, men normalt är du redo att köra efter bara 5-10 minuters testande.

I det här utförandet har modellen 8 tums hjuldiameter samt solida däck. Detta genererar högre markfrigång jämfört med standardvarianten (6,5 tum) samtidigt som man inte behöver oroa sig för att få punktering på däcken. En högre markfrigång är att föredra om du någon gång behöver åka över en kant eller annan ojämnhet. Dessutom är hjulen mindre känsliga för att rulla över smågrus och liknande. Eftersom däcken dessutom är bredare sjunker man inte ned och fastnar på samma sätt på mjukare underlag som gräs och grus.

Toppfarten är ca: 10-12 km/h. Det går alltså betydligt mycket snabbare att ta sig fram än att gå, vilket man gör i ca: 5 km/h. Hjälm är alltid att rekommendera oavsett ålder, men är ett lagkrav för personer under 15 år.

Denna hoverboard har dubbla motorer med 350W motoreffekt/st. Detta ger bra med kraft även vid motlut, och orkar dra förare upp till 110 kg. För att gyrofunktionen ska fungera korrekt bör man väga över 25 kg. Framkomligheten är överraskande god på hårdpackat grus och välklippta gräsmattor, men självklart gör sig en sådan här produkt bäst på plana och hårda underlag. Hoverboard Airboard Elite mår bäst av att användas i torra miljöer, men är damm- och fuktklassad enligt IP54 och klarar därmed av att köras även om det skulle börja regna under åkturen.

En laddning tar endast ca: 2-3 timmar, och ger en räckvidd på upp till 15-20 km*. Medföljande laddare ansluts till ett vanligt vägguttag, och andra änden i din hoverboard. Det kostar i princip ingenting i elförbrukning att använda en AirBoard, endast ca: 20 öre/laddning.

- Motorstyrka: 2 x 350W
- Toppfart ca: 10-12 km/h
- Batteri: 18650 LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
- Räckvidd upp till 15-20 km*
- Hjulstorlek: 8 tum
- Solida däck
- Vikt ca: 10,5 kg
- Max lastvikt: 110 kg
- Vattenskyddad enligt klass IP54
- Produktstorlek: 59x19x18 cm
- Storlek emballage: 66x26x26 cm

*=Räckvidden varierar beroende på bl.a. lastvikt, körstil, körunderlag etc.

Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Kretskort till Hoverboard Elite höger