Kundservice

Spinningcykel - Spinstar Racer

Enter fullscreen
 • Spinningcykel - Spinstar Racer
 • Spinningcykel - Spinstar Racer
 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Multipositionsstyre med pulsmätare samt träningsdator.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Styre justerbart både i längd- och höjdled.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Steglös reglering av motståndet.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Aluminiumpedaler med tillhörande fotkorg.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Sadel justerbar i längd- och höjdled.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Ergonomisk sportsadel med massor av inställningsmöjligheter.

Arrow Right Arrow Left
3 995:-
 Fri hemleverans!
OutOfStock
3995
SEK
Spinningcykel - Spinstar Racer
60402110
60402110
Prisvärd och robust spinningcykel med tungt svänghjul! Spinstar Racer är en robust spinningcykel med ett 20 kg tungt svänghjul. Modellen har en kraftig stålram vilken, tillsammans med det tunga svänghjulet, borgar för intensiva träningspass. Maxlast för användare är 150 kg. Pedaler med tå-clips för fötterna medföljer, samt pulsmätare. Hjul i hårdgummi finns vid främre stödbenen för att enkelt kunna rulla undan spinningcykeln efter träningspasset. Sadeln är av ergonomisk modell med avlastningshål i mitten. Den är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning. Sadeln har standardinfästning, så det går bra att flytta över favoritsadeln från din vanliga cykel om så önskas. Styret på Racer är av multipositionsmodell, vilket innebär en mängd olika greppmöjligheter både när du tränar upprätt, framåtlutat eller stående. Styret kan även justeras i längdled för att ytterligare optimera körställningen för olika användare. Pedalerna är tillverkade i aluminium och har tå-clips för att få extra kraft i trampet samt minimera risken att slinta med greppet. Pedalernas infästning är standardiserad (9/16-tum). För den som vill går det att byta till SPD-pedaler som anpassats för spinningskor, alternativt flytta över pedalerna från din vanliga cykel. Spinstar Racer är även utrustad justerbara fötter på stödbenen för att kunna finjustera i de fall golvytan inte är helt jämn, exempelvis på golv av plattor. Modellen är utrustad med tystgående remdrift, vilket idag i stort har tagit över efter kedjedrift. Remdriften minimerar oljud när du trampar och tar bort i princip alla vibrationer (som kan göra att hela golvet börjar låta) som annars uppstår vid kedjedrift. Naturligtvis är det inte "bakåttramp" trots remdriften, utan svänghjulet driver på pedalerna precis som det ska vara på en spinningcykel! Specifikationer: Storlek monterad: 121 x 50 x 110 cm Storlek kartong: 111 x 24 x 84,5 cm Svänghjul: 20 kg, 40 cm diameter Remdrift Vikt ca: 48 kg Maxvikt användare: 150 kg Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning Pulsmätare integrerat i styret Sadel kan justeras i både höjd- och längdled Styret kan justeras i höjdled Ergonomiskt multipositionsstyre med mängder av greppmöjligheter Transporthjul Aluminiumpedaler (kan ersättas med SPD för den som önskar använda cykelskor) Fotkorg på pedalerna Sadelhöjd (ovansida sadel till pedal i lägsta läge): 74-89 cm Justering sadel längdled: 6 cm Justering styre i höjdled: 13,5 cm Justering styre längdled: 11 cm Spinstar Racer har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet. Mannen på bilderna är 180 cm lång. Bruksanvisning på engelska medföljer.  
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Prisvärd och robust spinningcykel med tungt svänghjul!

Spinstar Racer är en robust spinningcykel med ett 20 kg tungt svänghjul. Modellen har en kraftig stålram vilken, tillsammans med det tunga svänghjulet, borgar för intensiva träningspass. Maxlast för användare är 150 kg. Pedaler med tå-clips för fötterna medföljer, samt pulsmätare. Hjul i hårdgummi finns vid främre stödbenen för att enkelt kunna rulla undan spinningcykeln efter träningspasset.

Sadeln är av ergonomisk modell med avlastningshål i mitten. Den är inställbar i höjdled och längdled för att möjliggöra en optimal sittställning. Sadeln har standardinfästning, så det går bra att flytta över favoritsadeln från din vanliga cykel om så önskas. Styret på Racer är av multipositionsmodell, vilket innebär en mängd olika greppmöjligheter både när du tränar upprätt, framåtlutat eller stående. Styret kan även justeras i längdled för att ytterligare optimera körställningen för olika användare. Pedalerna är tillverkade i aluminium och har tå-clips för att få extra kraft i trampet samt minimera risken att slinta med greppet. Pedalernas infästning är standardiserad (9/16-tum). För den som vill går det att byta till SPD-pedaler som anpassats för spinningskor, alternativt flytta över pedalerna från din vanliga cykel. Spinstar Racer är även utrustad justerbara fötter på stödbenen för att kunna finjustera i de fall golvytan inte är helt jämn, exempelvis på golv av plattor.

Modellen är utrustad med tystgående remdrift, vilket idag i stort har tagit över efter kedjedrift. Remdriften minimerar oljud när du trampar och tar bort i princip alla vibrationer (som kan göra att hela golvet börjar låta) som annars uppstår vid kedjedrift. Naturligtvis är det inte "bakåttramp" trots remdriften, utan svänghjulet driver på pedalerna precis som det ska vara på en spinningcykel!

Specifikationer:

 • Storlek monterad: 121 x 50 x 110 cm
 • Storlek kartong: 111 x 24 x 84,5 cm
 • Svänghjul: 20 kg, 40 cm diameter
 • Remdrift
 • Vikt ca: 48 kg
 • Maxvikt användare: 150 kg
 • Cykeldator: LCD display, hastighet, sträcka, tid, kaloriförbränning
 • Pulsmätare integrerat i styret
 • Sadel kan justeras i både höjd- och längdled
 • Styret kan justeras i höjdled
 • Ergonomiskt multipositionsstyre med mängder av greppmöjligheter
 • Transporthjul
 • Aluminiumpedaler (kan ersättas med SPD för den som önskar använda cykelskor)
 • Fotkorg på pedalerna
 • Sadelhöjd (ovansida sadel till pedal i lägsta läge): 74-89 cm
 • Justering sadel längdled: 6 cm
 • Justering styre i höjdled: 13,5 cm
 • Justering styre längdled: 11 cm

Spinstar Racer har, som de flesta andra spinningcyklar, ett bromssystem som utgörs av en bromskloss i filt. För att bromsklossen ska hålla så länge som möjligt ska man regelbundet smörja bromsklossen med exempelvis silicon-spray. Detta gör även att det blir enklare att finjustera motståndet då en osmord bromskloss bromsar väldigt kraftigt vid kontakt med svänghjulet.

Mannen på bilderna är 180 cm lång.

Bruksanvisning på engelska medföljer.

 

Kullager 6001 RS
Andra har även titta på:
GoKart 80cc, bensin - Svart
GoKart 80cc, bensin - Svart
7995:-
Elscooter 1000 W 48V Dirt med lysen - ARMY GREEN
Elscooter NITROX 1000W 48V Dirt
5995:-
Elscooter 250W Lowrider - Orange
Elscooter 250 W LOWRIDER
3495:-
Elscooter Nitrox MyWay V2 700W - Svart
Elscooter Nitrox MyWay V2 Lithium 700W
5395:-
Elbil Gokart Drifter 24V - Vit
Gokart barn - Drifter 24V
3195:-
Elscooter 250W EXTREME - Röd
Elscooter 250W EXTREME
2695:-
Elscooter DYU D1F 250W - Svart
Elscooter DYU D1F 250W
5495:-
Elektrisk Dirtbike Nitrox Trial 1000W med sits - Vit/grön
El-Cross Dirtbike NITROX Trial 1000W
5995:-
Kanske kan det här också vara av intresse!?
Pusselmatta 183 x 122 cm
Pusselmatta 183 x 122 cm
249:-
Drivrem, Spinstar Racer
Drivrem, Spinstar Racer
249:-