SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Elbil Truckster 4WD

3 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 4 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Stor arbetsmaskin
  • Plats för två barn
  • Fyrhjulsdrift

Produktbeskrivning

Stor arbetsmaskin med plats för två barn (och trädgårdsavfall på flaket) med sex hjul, fyrhjulsdrift, fjärrstyrning och mycket mer!

Vill du få barnen att hjälpa till med trädgårdsarbetet? Eller att frakta runt saker i närområdet? Då har vi den optimala elbilen i form av stora, kaxiga Truckster 4x4! I denna drömleksak får två barn plats och dessutom en massa last bak på flaket. Till skillnad från alla vanliga elbilar är denna bil utrustad med sex hjul. Men inte nog med det - bilen har dessutom äkta fyrhjulsdrift vilket ger suverän framkomlighet! Lastflaket baktill är rymligt och det går enkelt att tippa ur lasten när man kommit fram till sin destination.

Elbil Truckster 4x4 har en total motorstyrka om hela 140 Watt. De fyra elmotorerna ger god framkomlighet på såväl grus som gräsmattor. Bilen har även mjuk start, vilket ger en behagligare och mindre ryckig drift. Särskilt uppskattat för yngre barn. En annan uppskattad detalj på denna elbil är solida EVA-däck. Dessa ger längre livslängd och en lägre ljudnivå jämfört med de ihåliga hårdplastdäck som många andra elbilar för barn har.

Denna elbil levereras med en påkostad bilstereo med förinspelade melodier samt möjlighet att ansluta din mobiltelefon med såväl Bluetooth som AUX-kabel. Bilen har även fräck LED-belysning vilket ger effektfulla åkturer när det är mörkt ute.

Bilen har tre hastighetslägen framåt samt backväxel. Framåt kan man köra i ca: 6 km/h. En laddning räcker för upp till 45-90 min "lektid" (beroende på användning) och batteriet laddas fullt på ca: 10 timmar med medföljande laddare. Elbilen är mycket lätt att köra för barnen - gasa med gaspedalen och stanna genom att släppa upp pedalen. Till denna modell ingår även en fjärrkontroll så att du som förälder kan styra eller nödstoppa om så önskas. Det är även med denna du ställer in vilket hastighetsläge bilen skall ha. De lägre hastigheterna är bra för yngre barn eller trånga miljöer. Med fjärrkontrollen kan du som förälder när som helst ta över kontrollen över bilen vid behov.

Monteringsinstruktion på engelska medföljer. Laddare och batteri medföljer.

Bra att veta! Bilen kan köras på de flesta underlag, men på vissa terränger kan bilen endast köras i specifika växlar!

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL