SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 500 kr

Fyndex - Elbil Brandbil 12V V2

2 499 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Produkten är uppackad och fullt monterad då den är använd som fotoexemplar. Mindre spår av användning så som lite smuts kan förekomma. Skickas emballerad på pall med fri frakt och full garanti.

Drömleksaken för den lille räddaren i nöden som vill plocka med vattenpistolen och bege sig ut på brandsläckaräventyr i grannskapet! Mängder av roliga funktioner finns som blåljus, öppningsbara dörrar, solida EVA-däck m.m.

Det är något speciellt med brandbilar - är det inte så? De flesta barn brukar i alla fall ge långa blickar efter de tuffa röda bilarna med blåljus och massor av häftiga funktioner. Nu kan du ge ditt barn möjligheten att själv ge sig ut på utryckning i en alldeles egen brandbil! Den här bilen har massor av häftiga detaljer och funktioner. Blåljusen fungerar naturligtvis så att omgivningen har en chans att kliva åt sidan när det är utryckning. Vidare har bilen solida EVA-däck, till skillnad från ihåliga däck i hårdplast som många andra elbilar för barn har. Dessa däck ger tystare drift på asfalt och längre livslängd. Inbyggd stereo med ett gäng förinspelade låtar.

Denna elbil har dubbla motorer om 35W/st vilket gör att båda bakhjulen driver. Detta gör att bilen tar sig fram även på grus och klippta gräsmattor. Bilen drivs av ett stort 12V 10Ah återladdningsbart batterier och laddas med medföljande laddare. En laddning om 8-10 timmar ger upp till 60-90 minuters "lektid". Antingen kan bilen köras av barnet själv eller styras av föräldern med medföljande fjärrkontroll. Att köra bilen är enkelt: gasa med gaspedalen sedan stannar bilen av sig själv när man släpper gasen. Den här bilen är försedd med så kallad mjuk start, vilket ger en mindre ryckig drift jämfört med enklare modeller. Bilen kan köras på egen hand från ca: 3 års ålder, yngre barn kan skjutsas av föräldern med fjärrkontrollen. Du som förälder kan enkelt ställa in ett av tre hastighetslägen för bilen för att anpassa toppfarten efter ditt barns ålder, eller nödstanna med fjärren. Den fjärrkontroll som ingår är av digital 2,4G-modell, vilket gör att den inte störs ut av annan radioutrustning.

Elbilen levereras i kartong och fordrar viss montering innan användning. Monteringsanvisning på engelska medföljer. Laddare och batteri medföljer.

  • Rekommenderas från 3 år.
  • Använd endast under tillsyn av vuxen.
  • Används ej i trafik.
  • Använd ej nära stup eller vattendrag.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL