SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

El-fyrhjuling barn Nitrox Dragon 1060W

8 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

7 999 kr

Rek.pris: 9 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Kraftfull fyrhjuling för barn
  • Stark borstlös elmotor
  • Rejäla hjul och fjädring runt om
  • Kardandrift - säker och underhållsfri

Produktbeskrivning

El-fyrhjuling Nitrox Dragon 1060W är en kraftfull fyrhjuling för barn med rejäla luftfyllda offroad-däck och stark borstlös elmotor med kardandrift. Med kardandrift slipper du bry dig om allt vad smörjing och justering av kedja innebär. Perfekt för dig som bara vill plocka fram produkten och låta barnen komma igång med leken på en gång! 

Nitrox Dragon har en switch som justerar maxfarten på fyrhjulingen vilket du som förälder kontrollerar. Max fart är på 30 km/t. Fyrhjulingen är dessutom utrustad med back. Det stora batteripaketet på 36V 12ah ger en lektid på ca 30-90 minuter.

Även fast formatet är litet på denna ATV är det enormt kul även för större barn (som t.ex. pappa eller mamma) att provåka!

Denna el-fyrhjuling för barn levereras i kartong och fordrar viss montering innan användning. Laddare och batteri medföljer.

Tänk på att elfordon med motorstyrka över 250 Watt och topphastighet över 20 km/h inte får framföras på allmän väg, utan får endast framföras på inhägnat område.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL