SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Elbil Beamer i4

1 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

2 299 kr

Rek.pris: 2 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Futuristisk design
  • Elbil för barn med lyxig känsla
  • Mycket lätt att köra

Produktbeskrivning

Futuristiska Beamer i4 är en elbil med öppningsbara dörrar, komfortabel sits i konstläder, dubbla motorer, stötdämpare, integrerad "stereo" med Mp3-anslutning, tuffa ljuseffekter m.m.

Modellen har mjuk start vilket ger behagligare drift för föraren. Levereras med 2,4G fjärrkontroll. OBS: På bilderna har bilen däck och sits i hårdplast. I verkligt utförande ser bilen ut som i vårt egna videoklipp nedan, med  gummidäck (gråa fälgar) samt sits i komfortabelt konstläder.

Bilen är utrustad med gummidäck vilket ger behagligare drift på asfalt. Bilen ger en lyxligare känsla med sits i konstläder, bilen är även utrustad med dubbla el-motorer som gör att båda bakhjulen driver. Detta är en stor fördel då bilen dels får mer kraft samt bättre framkomlighet. Bilen har tre växlar framåt (som väljs med fjärrkontrollen) samt backväxel. Framåt kan man köra i upp till 5-6 km/h, och när man växlar mellan fram/bak går man det med en knapp på kontrollpanelen.

I detta utförande har bilen så kallad mjuk start. Detta innebär en mindre ryckig drift, vilket är särskilt bra för de lite yngre barnen. En laddning räcker för runt en timmes "lektid" och batteriet laddas fullt på ca: 8 timmar med medföljande laddare.

El-bilen är mycket lätt att köra för barnen - gasa med gaspedalen och stanna genom att släppa upp pedalen. Till denna modell ingår även en fjärrkontroll så att du som förälder kan styra om så önskas. fjärrkontrollen har 2,4G-teknik vilket gör att den inte störs ut av andra R/C-produkter. Du kan som förälder ställa in tre olika hastighetslägen för bilen för att anpassa efter barnets färdigheter.

Elbilen levereras i kartong och fordrar viss montering innan användning. Monteringsanvisning på engelska medföljer.  Laddare och batteri medföljer.

  • Rekommenderas från 3 år.
  • Använd endast under tillsyn av vuxen.
  • Används ej i trafik.
  • Använd ej nära stup eller vattendrag.

 

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL