SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Nitrox El-Cross 800W

5 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 6 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Toppfart upp till ca 25 km/h
  • Kraftig elmotor
  • Reglerbar maxhastighet

Produktbeskrivning

Vrålkul elektrisk dirtbike som gör ditt barn till kungen i grannskapet!

800W stark elmotor som är underhållsfri och mycket tyst i driften. Inget oljekladd, inga varma avgasrör, ingen inställning av förgasare - bara att tuta (ladda) och köra!

Toppfarten på Nitrox elektrisk dirtbike är runt 25 km/h. Kraften till motorn kommer från ett batteripaket om 36V 9Ah, bestående av tre seriekopplade blyackumulatorer. Körtiden per laddning är normalt mellan 30-60 minuter beroende på användning.

Fördelen med elmotorer är många när det gäller produkter av denna karaktär. Minimal service jämfört med bensindrivna varianter är något som nog alla föräldrar uppskattar. Dessutom är det mer miljövänligt med eldrift och mer ekonomiskt då driftkostnaderna i el är närapå ingenting.

Nitrox elektriska dirtbike har rejäla däck med mönster som får grepp även på kuperat väglag. Stötdämpare finns både fram och bak för ökad komfort.

Rekommenderad användarålder är ca: 6 år och uppåt.

OBS: Dekalerna är inte monterade, levereras på dekalark. Laddare och batteri medföljer.

Sitshöjd: 58 cm

Hjulbas: 84 cm

Markfrigång: 18 cm

OBS: Denna produkt får ej framföras på allmän väg!

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL