SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 4 000 kr

Nitrox Fatbike Street 1500W

9 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 13 999 kr

I lager

  • Du sparar4 000 kr
  • Stilren hardtail
  • Högpresterande batteri, stark motor och kaxigt breda däck
  • För dig som vill ta dig runt med attityd

Produktbeskrivning

För dig som vill ta dig runt med attityd är elscooter Nitrox Fatbike Street det självklara valet! Detta är en elscooter med högpresterande 60V 10,4Ah litiumbatteri, borstlös elmotor med 1500W effekt samt kaxigt breda däck.


De enorma däcken gör att du tar dig fram komfortabelt på såväl släta som ojämna underlag. Den kraftfulla elmotorn med 1500W effekt gör att du kryssar uppför backar med enkelhet. 

En laddning ger en räckvidd på upp till 20 km vid ekonomisk körstil. Med Nitrox Fatbike Litium Street kan du även känna dig trygg med att snabbt kunna få stopp på scootern, då modellen utrustats med hydraulisk skivbroms både fram och bak.

Backspeglar och bönpall(extrasäte) medföljer.

OBS: Denna fatbike går inte att registrera som elmoped. Reglerna för elscooters är att maximal toppfart för användning på allmän väg får vara 20 km/h, samt att max. motoreffekt får vara 250W. Eftersom denna elscooter är både snabbare och starkare än så, får den endast framföras på inhägnat område.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL