Kundservice

Elbil för barn

Hos oss på Rull.se hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av elbilar för barn. Vi har en modell för alla smaker - allt från häftiga sportbilar till lyxiga SUV'ar, oftast i olika färger.

När du väljer elbil till barn finns det en del skillnader mellan modeller som är viktigt att känna till. En stor skillnad är bilens storlek. Om det skiljer i pris mellan två relativt lika modeller så är det det förmodligen så att den dyrare är större. Även två bilmodeller med plats för lika många barn kan skilja en hel del i storlek. Generellt kan man säga att en elbil som är runt 100-110 cm lång räknas som en liten, 115-120 cm mellanstor, 125-130 cm som stor och över 135 cm som en XL-storlek.

Utöver storleken finns elbilarna med olika utrustning, t.ex. däck i solitt gummi eller hårdplast, olika batteristorlekar både i Volt och Amperetimmar, läder- eller plastsits, olika antal motorer, digital eller analog fjärrkontroll etc.

Du hittar mer detaljerade förklaringar om skillnaderna under respektive produktbeskrivning. I många fall finns även filmklipp där du snabbt får en översyn av elbilens mest väsentliga egenskaper. Om du behöver hjälp att välja elbil så tveka inte att höra av dig till oss på Rull.se!
Visa alla bilar
Gåbil Mercedes SLK 55 AMG - Röd
Elbil för ett barn
Elbil MC Sport - Röd
Elbil för två barn
Elbil Quad 4x4 - Svart/Röd
Licensierad märkesbil
Elbil Pagani Zonda - 12V
För de minsta
Elbil MC Sport - Röd
Volvo Cars
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mercedes-Benz
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mini-ATV
Elektrisk Mini ATV, VIPER II, 800W - Svart
Go Karts
Elektrisk Mini ATV, VIPER II, 800W - Svart
Elmotorcykel
Elbil MC Sport - Röd
Fyrhjulsdriven elbil
Elbil Jaguar F-Pace 4WD 12V - Vit
08-123 505 40
Telefontider
Mån-Fre 10-17
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt