SPRING DEALS

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Om oss

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon till mycket konkurrenskraftiga priser.

I vårt Rull-team har vi gedigen erfarenhet av lätta elfordon. Vårt sortiment är utvalt med omsorg, där vi noga gallrat mellan olika underleverantörer för att utveckla ett sortiment som håller god kvalitet utan att för den sakens skulle kosta en förmögenhet. Rull erbjuder en bättre produkt till ett lägre pris genom kapade mellanhänder, betrodda underleverantörer och genom att äga hela processen själv från, produktutveckling och inköp till kundtjänst och lagerplock. Vi vill att alla ska ha råd att åka eldrivet!

Förutom vårt stora sortiment av lätta elfordon har vi också kunnig teknisk support och tillgång till egen verkstad. När du handlar hos oss vill vi att du skall kunna använda ditt elfordon under många år framöver. Vi har därför satsat på att ha ett komplett sortiment av reservdelar tillgängliga i våra stora lagerlokaler om ca: 5000 m2.

Rull.se är en del av Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna seniorscooters. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi säljer våra egna varumärken. Vi befinner oss i stark tillväxt och har vid fyra tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Sedan starten 2006 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i hela Norden. Vårt kontor och varulager finns i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm, där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL