SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Elbil Traktor Farmer

2 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Lastflak för barnens leksaker
  • Stark motor
  • Kan användas med eller utan flak

Produktbeskrivning

Tuff eldriven traktor i klassiskt grön färg med mängder av funktioner! Vår tuffa traktor Farmer är stor till formatet med rejäla hjul med grov mönstring och dubbla motorer med totalt 70W effekt. Dessutom finns en massa roliga funktioner som flak, belysning fram, bilstereo och fram/back-växel.

Traktorn Farmer är som gjord för att köra runt på tomten med stora hjul och rejäl markfri gång. Den är även komfortabel då bilen har s.k. "mjuk start" (vid användning av fjärrkontroll), vilket ger mindre ryckig körning. Bilen är utrustad med dubbla el-motorer som gör att båda bakhjulen driver. Vid uppstart låter det som en riktig traktor!

Flaket kan man enkelt koppla av och på, helt beroende på vad man önskar att göra den dagen!

Traktorn har två hastighetslägen framåt samt backväxel. Framåt kan man köra i upp till 6-8 km/h (utan fjärrkontroll). En laddning räcker för 45-60 minuters "lektid" (beroende på användning) och batteriet laddas fullt på ca: 6-8 timmar med medföljande laddare. Elbilen är mycket lätt att köra för barnen - gasa med gaspedalen och stanna genom att släppa upp pedalen.

Till denna elbil ingår även en fjärrkontroll så att du som förälder kan styra om så önskas. Perfekt att få hjälp av föräldrarna för de yngsta, samt att nödstanna om den lille bestämmer sig att bege sig ut i grannskapet.

Produkten fordrar slutmontering, instruktioner medföljer. Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL