SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 500 kr

Elskateboard Nitrox Longboard 1200W

4 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 5 499 kr

I lager

Produktbeskrivning

Eldriven skateboard/longboard. Vikt ca 7,5 kg. Vattentät enligt klass IP54.

Elskateboard Nitrox Longboard 1200W drivs av två starka borstlösa navmotorer belägna i bakhjulen. Att båda bakhjulen driver (och bromsar) har flera fördelar som bättre styrka i motlut, bättre framkomlighet samt en allmänt jämnare driftkänsla. Motorerna är helt underhållsfria, ger en toppfart om 35 km/h vilket räcker mer än väl för den här typen av produkt. Denna skateboard klarar med enkelhet en vuxen person, maxlasten är 100 kg. En kul funktion är att det även går att backa med brädan!

Du gasar smidigt med en trådlös fjärrkontroll som bygger på digital 2,4G-teknik (störs inte ut av annan radioutrustning). Med ett tumreglage gasar och bromsar du, och det går även att välja motoreffekt i tre olika nivåer för att anpassa efter olika förarfärdigheter.

Skateboarden får sin kraft från ett 36V 4 Ah litiumbatteri beläget under brädan. Battericellerna är av typen 18650, vilket borgar för hög kvalitet och lång livslängd. En laddning om ca: 4 timmar ger upp till 12 km räckvidd, beroende på hur du kör. Batteriet har ett inbyggt överladdningsskydd för att motverka överladdning.

För övrigt påminner Elskateboard Nitrox 1200W om en vanlig longboard med sjulagers lönn och ett lager bambu i brädan,  hjul i PU samt ställbara truckar. Denna bräda är vattentät enligt klass IP54, vilket innebär att den tål vattensprut från alla olika håll. 

Laddare och batteri medföljer.

*OBS: För att få framföra en elskateboard på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elskateboard har prestanda som överstiger detta så skall denna elskateboard endast framföras på inhägnat område. 

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL