SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Spara 11 500 kr

Fyndex - Elmoped Viverra City Ride 3000W - Vit

21 499 kr

ink. moms

Tidigare pris:

22 999 kr

Rek.pris: 32 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Produkten är i fint skick med spår av användning. Finns små repor på produkten samt liten skada på displayen (se bilder). Skickas iväg i originalemballage med fri frakt samt full garanti.

5+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023! Med lovord så som "Mest för pengarna!" får Viverra City Ride högst betyg bland 10 testade elmopeder.

Elmoped Viverra City Ride 3000W är en modern elskoter. Utrustad med den senaste teknologin, för din och andras säkerhet. Ett miljövänligt transportmedel, som lämpar sig utmärkt för att uträtta vardagliga sysslor i stadsmiljön. 

Motor & Prestanda

Viverra City har en motorprestanda på 3000W och ger dig en laglig hastighet på 45 km/h. Kombinerat med ett batteri, ger mopen dig en total räckvidd på 60 km! Utöver om önskas, kan man använda sig av två batterier för att utöka räckvidden till hela 120 km körning på ren el.

Ett smidigt och modernt transportmedel för korta sträckor, anpassat för stadskörning. Ladda smidigt hemma eller på jobbet och njut av varje kilometer på ren el.

Vi har ett komplett utbud av reservdelar och hjälper dig gärna hitta rätt vid en eventuell service/reparation. Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL