SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

El-fyrhjuling barn Nitrox Spirit 500W

5 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 6 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Tuff elektrisk fyrhjuling för barn
  • Toppfart ca 15 km/h
  • Stark motor och luftfyllda däck

Produktbeskrivning

Tuff elektrisk fyrhjuling för barn med en 500W stark elmotor och luftfyllda hjul. Toppfart ca 15 km/h!


Batteripaketet av s.k. "Quickswap"-modell, vilket innebär att det enkelt kan lyftas ur för laddning på annan plats (separat laddkabel fordras). För den som vill utöka lektiden kan man alltså köpa ett extra batteripack att snabbt växla med!

Vår elektriska mini-ATV Nitrox Spirit 500W är en tuff fyrhjuling för barn som inte skall förväxlas med mindre elbilar. Den här typen av produkt påminner mer om "riktiga" ATV's då de har bättre kraft- och fartresurser, skivbromssystem samt rejälare konstruktion med metallram.

Med 500W motorstyrka uppnår denna ATV en toppfart om ca: 15 km/h. Motorstyrkan kan ställas in i tre olika nivåer (high, medium, low) via ett tändningslås så att du som förälder kan anpassa ATV'n efter olika åldrar/färdigheter hos föraren. Toppfarten varierar i de olika lägena från ca:5 km/h upp till ca: 15 km/h. Normalt brukar produkten storleksmässigt fungera från 3-4 års ålder och upp till ca: 10-12 år.

Modellen har luftfyllda hjul samt stötdämpning både fram och bak. Detta ger god framkomlighet på såväl grus som gräs. Batteripaket på 36V 9Ah som ger en drifttid om cirka 30-60 minuter per laddning.

Produkten levereras i kartong och fordrar slutmontering. Laddare och batteri medföljer. OBS: Dekalerna är inte monterade, levereras på dekalark.

OBS:

  • Denna typ av hobbyfordon får ej framföras på allmän väg!
  • Produkten skall aldrig användas utan översyn av vuxen.
  • Använd aldrig produkten i närheten av stup eller vattendrag.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL