SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Nitrox S250 Lite

2 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Toppfart 20 km/h, laglig på allmän väg
  • Mjuk körning med luftfyllda däck
  • Kompakt och lättviktig

Produktbeskrivning

Upplev den senaste innovationen inom urbana resor med Nitrox S250 Lite, en toppmodern elsparkcykel som kombinerar prestanda, design och teknik för en oöverträffad körupplevelse. Med en rad uppgraderingar jämfört med sin föregångare Alu-8, erbjuder Nitrox S250 Lite en smidig, effektiv och njutbar resa, vart du än är på väg.

Nitrox S250 Lite har en topphastighet på 20 km/h och är därmed laglig att framföra på allmän väg. Denna elsparkcykel kräver ingen trafikförsäkring.

Prestanda och framkomlighet

Nitrox S250 Lite drivs av en kraftfull 250W motor och erbjuder en toppfart på 20 km/h, perfekt för stadsmiljöer. Dess luftfyllda däck säkerställer en mjuk körning även på ojämna underlag, och med en räckvidd på 15-20 km tar den dig lätt dit du vill. Dessutom klarar den av backar utan problem, vilket gör den idealisk för varierande terräng.

Design

Denna elsparkcykel har en kompakt och lättviktig design, vilket gör den enkel att hantera och transportera. Med sin eleganta svart/blå eller svart/grå färgkombination sticker den ut i mängden. Den är också utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastighet och batteristatus.

En extra sadel finns att köpa till för att montera på.

Teknik

Med tre hastighetslägen kan du anpassa din körning efter dina behov, från ett lugnt promenadtempo till full fart. Den elektroniska bromsen fram och skivbromsen bak ger säker och pålitlig inbromsning. Laddningstiden är imponerande kort, endast 3-4 timmar för en full laddning, med möjlighet att nå 80% kapacitet på bara 3 timmar.

Säkerhet

Nitrox S250 Lite är utrustad med LED-belysning och reflexer för ökad synlighet. Dess robusta aluminiumram och kapacitet att bära upp till 120 kg maxvikt garanterar en stabil och säker färd.

IP-klass

Med en IPX5-klassificering är elsparkcykeln skyddad mot vattenstrålar från alla håll, vilket innebär att du kan köra genom lätt regn utan bekymmer.

Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL