SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Välj rätt däck till din elsparkcykel

När du ska välja däck till din elsparkcykel är det viktigt att tänka på hur du brukar använda din elsparkcykel. Ska du susa fram på olika typer av underlag, vill du maximera räckvidden eller kanske njuta av en bekväm åktur? Elsparkcykelns användningsområde kan nämligen påverka val av däck. Här går vi igenom skillnaden mellan luftfyllda och solida däck så att du kan hitta det perfekta alternativet för just dig.

Solida däck för elsparkcyklar

Solida däck är fantastiska om du vill slippa bekymmer. De är punkteringsfria och behöver aldrig pumpas, vilket gör dem i princip underhållsfria. Perfekt för dig som vill ha ett bekymmersfritt alternativ! Nackdelen är att du inte kan justera hårdheten för att påverka räckvidd eller dämpning, så de kan kännas lite stötigare jämfört med luftfyllda däck. Prioriterar du enkelhet är solida däck definitivt rätt val.

Luftfyllda däck för elsparkcyklar

Luftfyllda däck kräver lite mer kärlek och omsorg. Du behöver pumpa dem regelbundet och vara beredd på att hantera eventuella punkteringar. Luftfyllda däck ger en överlägsen komfort och dämpar stötar på ojämna underlag. Dessutom kan du anpassa lufttrycket för att påverka både räckvidd och komfort. Skulle ett luftfyllt däck gå sönder är det enkelt att byta det själv – vi har både slangar och smidiga pumpar som är specialanpassade för elsparkcyklar. Vi har dessutom tagit fram en guide som hjälper dig att laga punktering på din elsparkcykel.

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL