SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Spara 500 kr

Elbil Audi Q7

3 499 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

  • Du sparar500 kr
  • Säker barnstyrning
  • Stötdämpande EVA gummidäck
  • MP3 & Bluetooth

Produktbeskrivning

Upptäck äventyret med Audi Q7 – en drömbil för varje barn som vill uppleva känslan av att köra en riktig bil. Med sin eleganta design och högkvalitativa funktioner är denna leksaksbil en perfekt present som förenar nöje med stil.

Denna modell av Audi Q7 för barn är utrustad med flera imponerande egenskaper som förbättrar både komfort och säkerhet. En bekväm PU-läder sits och öppningsbara dörrar gör instigningen enkel och autentisk. Bilen drivs av två kraftfulla 35W motorer som levererar en smidig och stabil färd. Dessutom är bilen utrustad med EVA gummi däck och hjuldämpning på alla fyra hjul vilket garanterar en behaglig åktur även på ojämna underlag.

Barnens säkerhet är prioriterad med en mjuk start- och stoppfunktion som aktiveras via fjärrkontroll, vilket gör det möjligt för föräldrar att övervaka och kontrollera bilen för ökad säkerhet. För underhållningsvärdet finns det en inbyggd MP3-spelare och Bluetooth-funktionalitet, så ditt barn kan njuta av sin favoritmusik medan de kör.

Med en topphastighet på 3-5 km/h är Audi Q7 Elbil både säker och spännande för små förare. Den har plats för ett barn och är idealisk för barn upp till en maxvikt av 30 kg. Bilens dimensioner är praktiska och den kan enkelt förvaras när den inte används.

Audi Q7 Elbil är mer än bara en leksak; det är en upplevelse som ger glädje och spänning i varje tur. Den här modellen kombinerar Audi's erkända kvalitet med barnvänlig design och säkerhetsteknik, vilket gör den till en favorit i varje hem. Ge ditt barn känslan av frihet och äventyr med denna fantastiska elbil.

Elbilen fordrar slutmontering innan den kan användas. Manual och laddare medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL