SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Elbil Ford Ranger Super Duty 4x4

4 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

4 799 kr

Rek.pris: 5 999 kr

Åter i lager 2024-08-01

  • Du sparar1 000 kr
  • Lång körtid med 240Wh batteripaket
  • Häftig Ford pickup i autentisk design!
  • Plats till 2 barn!
  • Fyrhjulsdrift

Produktbeskrivning

Kaxig pickup i licensierad design från Ford för den lille som vill åka utan hinder. Precis som en pickup ska vara är Ford Ranger Super Duty stor och rejäl med plats för två barn.

Denna tuffa elbil har plats för två barn samt en massa häftiga funktioner som öppningsbara dörrar, stötdämpning bak m.m. Lyssna på dina favoritlåtar i bilstereon med hjälp av Aux eller USB. Belysning finns i stråklastarna, baklyktorna och extra ljusramp.

Elbil Ford Ranger är som gjord för att köra runt på tomten med stötdämpare för samtliga hjul och rejäl markfrigång. Driften är även komfortabel då bilen har s.k. "mjuk start", vilket ger mindre ryckig drift. Bilen är utrustad 4 st 55W motorer, 2 fram och 2 bak för maximalt grepp och 24V. Detta är en stor fördel då bilen dels får mer kraft samt bättre framkomlighet. Bilen har tre hastighetslägen framåt samt backväxel. Framåt kan man köra i upp till 6 km/h. En laddning räcker för upp till en timmes "lektid" (beroende på användning) och batteriet laddas fullt på ca 8 timmar med medföljande laddare. Batteriet är enkelt att byta ut så passa på och köp till extrabatteri om du vill ha längre lektider mellan laddningarna! Elbilen är mycket lätt att köra för barnen - gasa med gaspedalen och stanna genom att släppa upp pedalen.


Till denna elbil ingår även en 2,4G fjärrkontroll så att du som förälder kan styra om så önskas. Perfekt att få hjälp av föräldrarna för de yngsta!

Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL