SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Asiwo MAKO Elektrisk Simbräda

3 299 kr

ink. moms

Åter i lager 2024-07-09

  • Upp till 1 timme lektid
  • Tre hastighetslägen
  • Lättvikt, portabel och säker

Produktbeskrivning

Upplev en ny nivå av rolig och spännande vattensport med Asiwo MAKO Elektrisk Simbräda. Perfekt för både lek och träning, denna lätta och portabla simbräda är idealisk för både vuxna och barn som älskar att vara i vattnet.

Asiwo MAKO Elektrisk Simbräda är utrustad med en kraftfull motor och tre hastighetslägen som når upp till 1,5 m/s, vilket ger dig upp till en timme med fantastisk lektid. Med sin självflytande design och helskyddade propeller, som förhindrar att fingrar fastnar, är den både säker och lätt att hantera. Simbrädan startas enkelt genom att trycka och hålla in båda sidoknapparna, och stannar automatiskt när en knapp släpps.

Den kompakta och lättviktiga designen, endast 3,2 kg, gör det enkelt att ta med sig simbrädan till stranden eller poolen, och till och med på flygresor. Asiwo MAKO Elektrisk Simbräda inspirerar till rolig och fantasifull lek för hela familjen.

Sammanfattningsvis erbjuder Asiwo MAKO Elektrisk Simbräda en rolig, säker och portabel lösning för alla vattenälskare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer denna simbräda att ge dig timmar av glädje och motion.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL