SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Asiwo MANTA Undervattenscooter

4 999 kr

ink. moms

Åter i lager 2024-07-09

  • Tre hastighetslägen
  • Inbyggt GoPro-fäste
  • Lättviktig och portabel

Produktbeskrivning

Utforska undervattensvärlden med Asiwo MANTA vattenscooter! Denna kompakta och kraftfulla undervattensscooter är perfekt för både unga och vuxna som vill uppleva äventyr under ytan.

Asiwo MANTA erbjuder tre hastighetslägen som gör det enkelt att anpassa farten efter dina behov, oavsett om du snorklar eller dyker. Med en maxhastighet på 5,5 km/h kan du snabbt ta dig fram och utforska upp till 40 meter under vattnet. Den inbyggda GoPro-fästet låter dig fånga alla dina undervattensäventyr på film.

Den lätta och portabla designen gör att Asiwo MANTA enkelt får plats i ditt handbagage, vilket gör den till den perfekta reskamraten för alla dina vattenäventyr. Dessutom kommer den med en handledssäkerhetslina och en vattentät väska för extra trygghet och bekvämlighet.

Med en batteritid på upp till 35 minuter och en laddningstid på bara 2-3 timmar kan du snabbt komma tillbaka till vattnet för ännu mer kul. För längre sessioner kan du enkelt byta till ett extra batteri på 252W, vilket fördubblar din tid i vattnet.

Asiwo MANTA är idealisk för vattenparker, grund dykning, scuba diving, snorkling, havsdykning och akvariumäventyr. Med sitt barnsäkerhetslås och automatiska avstängning om du tappar greppet, är den också en säker leksak för barn från 14 år och uppåt.

Sammanfattning: Asiwo MANTA vattenscooter är din perfekta partner för att utforska undervattensvärlden. Med sina tre hastighetslägen, portabla design och säkerhetsfunktioner erbjuder den en rolig och trygg upplevelse för hela familjen.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL