SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 2 000 kr

El-fyrhjuling Nitrox Legend 1500W

12 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 14 999 kr

I lager

  • Du sparar2 000 kr
  • Stark 1500W motor
  • Lång körtid 60-70 min
  • Stötdämpning fram & bak

Produktbeskrivning

El-fyrhjuling Nitrox Legend 1500W är en avancerad modell designad för unga äventyrssökare, som kombinerar topprestanda med användarvänlighet och säkerhet. Med sin kraftfulla borstlösa 1500W motor och kardandrift, erbjuder denna fyrhjuling en smidig och underhållsfri upplevelse. Den är idealisk för barn i åldern 10 till 16 år som är redo att utforska utomhus med stil och komfort.

Fyrhjulingen skryter med en lång körtid på 60-70 minuter tack vare det högkapacitets 48V – 20Ah batteri, som enkelt kan tas ur och laddas inomhus. Det innebär att äventyret aldrig behöver ta paus för länge. Dess digitala LCD-färgdisplay ger tydlig information om batteristatus och hastighet, medan den hydrauliska stötdämpningen fram och bak garanterar en mjuk färd även på ojämna underlag.

Nitrox Legend är utrustad med tre hastighetsinställningar – låg (8 km/h), medel (23 km/h) och hög (35 km/h) – som enkelt kan justeras för att matcha förarens skicklighetsnivå och säkerhetsbehov, kontrollerat av en praktisk fram/bak switch. Detta, i kombination med LED-belysning, dubbla hydrauliska skivbromsar bak och en hydraulisk trumbroms fram, gör fyrhjulingen både säker och funktionell.

Med en sitshöjd på 59 cm och en maxlast på 85 kg är den här fyrhjulingen byggd för att ge stabilitet och komfort. Den robusta konstruktionen kompletteras med 16x8-7 däck (både bak och fram), vilket ger utmärkt grepp och hållbarhet för alla typer av terräng. Fyrhjulingen levereras i en kartong och kräver viss montering, men dess enkla design gör den snabb och enkel att sätta ihop.

Observera att elfordon med en motorstyrka över 250 Watt och en topphastighet över 20 km/h inte får framföras på allmän väg utan endast på inhägnade områden. Med Nitrox Legend 1500W får dina barn en säker och spännande färd, samtidigt som de lär sig vikten av ansvar och kontroll. Denna el-fyrhjuling för barn är inte bara ett fritidsfordon – det är en inbjudan till äventyr och upptäckarlust.

Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL