SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 4 000 kr

Elbil Buggy XL

7 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 11 999 kr

I lager

  • Du sparar4 000 kr
  • Större och mer avancerad modell
  • Rekommenderas för barn över 5-6 år
  • Överlägsna köregenskaper jämfört med andra elbilar för barn

Produktbeskrivning

Elbil Buggy XL är mer av ett fordon än en leksak jämfört med traditionella elbilar för barn. Dels är modellen större till formatet med plats för två i kupén. Bilen väger mäktiga 53 kg vilket säger en del om storleken! Det större formatet gör att bilen inte lämpar sig för de yngsta barnen (under 5-6 år), eftersom det blir svårt att nå fram till pedalerna.

Även tekniken i bilen skiljer sig från de lite mindre elbilarna för barn då Buggy XL har högre toppfart på ca 13-15 km/h samt är utrustad med separat gas- och bromspedal. Bilen har en borstlös elmotor med hela 180 Watt effekt som får sin kraft från ett rejält batteripaket med på hela 24V 14Ah. Bilen är bakhjulsdriven och har så kallad differentialdrift, precis som en riktig bil! Detta ger överlägsna köregenskaper jämfört med andra elbilar för barn. Tre hastighetslägen samt backväxel finns. Utöver detta har bilen stora hjul med luftfyllda däck och stötdämpare vilket ger komfortabel och tyst drift.

Men bilar är ju så mycket mer än bara motorer! Buggy XL har gott om "extra allt" i form av LED-belysning, sitsar i konstläder, bilstereo med Bluetooth och stöd för USB-Minne, öppningsbara dörrar etc. Det här är kort och gott en tvättäkta drömleksak!

Elbilen levereras i kartong och fordrar viss montering innan användning. Monteringsanvisning på engelska medföljer. Laddare och batteri medföljer.

  • Rekommenderas från 5-6 år.
  • Använd endast under tillsyn av vuxen.
  • Används ej i trafik, endast avskiljt område.
  • Använd ej nära stup eller vattendrag.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL