SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 1 000 kr

Nitrox OR500

4 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 5 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Stark 500W motor
  • Klarar tuffare backar
  • Dämpning och luftfyllda däck fram och bak

Produktbeskrivning

Med Nitrox OR500, en avancerad elsparkcykel designad för äventyrliga själar, tar du dina utflykter till nästa nivå. Även om detta kraftpaket inte är avsedd för allmänna vägar, öppnar dess imponerande funktioner och design upp för en värld av möjligheter där lagar och regler tillåter.

Design

Den stilfulla Nitrox OR500 kombinerar modern teknologi med elegant design, och erbjuder ett iögonfallande transportmedel som garanterat väcker uppmärksamhet. Dess robusta ram av aluminium och de luftfyllda däcken säkerställer en smidig färd oavsett underlag. Enkelheten i monteringen och möjligheten att anpassa hastigheten gör den till en mångsidig följeslagare för alla dina äventyr.

Vill du montera en sadel går detta att köpa till, detta väljer du enkelt i drop down-menyen.

Prestanda och användning

Nitrox OR500 är utrustad med en kraftfull 500W motor, vilket gör den kapabel att hantera även de mest utmanande terrängerna och tuffare backar. Med luftfyllda däck för mjukare körning och dämpning både fram och bak, erbjuder den här elsparkcykeln en bekväm färd även på ojämna underlag. Den är perfekt för användning på privata vägar, inom inhägnade områden, eller som ett spännande inslag vid organiserade evenemang.

Nitrox OR500 har 3 hastighetslägen baserat på maxhastigheten. Produkten levereras med maxhastighet inställd på 20 km/h. Detta kan enkelt höjas till 35 km/h genom en 3-stegs lösning som tar några sekunder att göra. Se separat manual för detta.

Räckvidd

Utrustad med ett effektivt batteri, erbjuder Nitrox OR500 en imponerande räckvidd på 25-30 km per laddning, vilket gör den idealisk för längre utflykter eller intensiva träningspass. Laddningstiden på endast 5-6 timmar (4 timmar till 80%) innebär att du snabbt är redo för nästa äventyr.

Motor och batteri

Elsparkcykelns hjärta är dess 500W motor tillsammans med ett kraftfullt batteri på 280,8Wh. Denna kombination garanterar stark prestanda och pålitlighet, medan den smidiga hastighetsjusteringen erbjuder fullständig kontroll över din färd.

IP-klass

Med en IP-klass på IP45 är Nitrox OR500 skyddad mot damm och vattenstänk, vilket gör den till ett hållbart val för äventyr i olika miljöer. Denna robusthet försäkrar att elsparkcykeln kan hålla sig i toppskick även under tuffare förhållanden.

Nitrox OR500 är mer än bara en elsparkcykel; den är en inbjudan till äventyr och upptäcktsfärder, skräddarsydd för de områden där dess användning är tillåten. Låt din kreativitet flöda och utforska nya gränser med Nitrox OR500.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL