SPRING DEALS

KLICKA HÄR

Öppet köp 60 dagar!

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Snabba leveranser!

Hopfällbara cyklar

Känslan av en fullstor elcykel! Evobike Travel är en hopfällbar elcykel med en hjuldiameter på 20 tum. Modellen är riktigt lättcyklad med cyklingskänsla som påminner mycket om en fullstor cykel, och det tar inte lång tid innan man glömt bort att det är en kompakt hopfällbar elcykel man sitter på!

1 produkter

Spara 3 000 kr
Evobike Travel - Hopfällbar

Evobike Travel - Hopfällbar

Topplacering i flera elcykeltester! Evobike Travel är en smidig hopfällbar elcyk...

I lager

Rek.pris: 17 999 kr
14 999 kr
ink. moms

Hopfällbar elcykel


Fördelar med en hopfällbar elcykel

En sammanfällbar elcykel kombinerar de funktionella egenskaperna hos en traditionell elcykel med en unik fördel: den är sammanfällbar. Det innebär att du utan besvär kan fälla ihop din elcykel för att smidigt placera den i bilens bagageutrymme, spara plats i ett trångt garage, förvara den i bagageutrymmet på nattåget eller under kontorsbordet.

Bärbarhet

Dessa elcyklar är designade för att enkelt kunna fällas samman till en kompakt storlek, vilket gör dem perfekta för att ta med på offentlig transport, förvara i bilen eller under arbetsbordet.

Lagring

Tack vare sin reducerade storlek när de är ihopsatta, är sammanfällbara elcyklar mer praktiska att förvara i begränsade utrymmen som små bostäder eller kontorsmiljöer, jämfört med standardcyklar eller elcyklar som inte kan fällas ihop.

Användarflexibilitet

De ger användaren det bästa av två världar: möjligheten att cykla med manuell kraft eller att utnyttja den elektriska assistansen för en lättare färd, eller en kombination av båda, vilket gör dem till ett utmärkt val för både motion och bekvämlighet.

Högkvalitativa komponenter

Våra sammanfällbara elcyklar är försedda med ett 36V litiumbatteri som är elegant integrerat i cykelns ram, vilket ger en estetiskt tilltalande och strömlinjeformad design samtidigt som cykelns stabilitet förbättras. Modellen Evobike Travel är utrustad med premiumkomponenter för att säkerställa fokus på elsystemet och drivmekanismen. Med en motor från Bafang och battericeller från Samsung garanteras en pålitlig drift och lång livslängd.

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL