SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 10 000 kr

Elmoped Viverra Classic 2000W Klass I

22 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 32 999 kr

I lager

  • Du sparar10 000 kr
  • 4+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023
  • Elmoped Klass 1 (45 km/h)
  • Snygg, klassisk retrodesign
  • Stark elmotor och stort batteri

Produktbeskrivning

4+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023! Med samma betyg i kategorierna "funktioner", "användning" och "pris" som testvinnaren får Viverra Classic återigen mycket högt betyg i årets elmopedtest.

Elmoped Viverra Classic är en toppmodern elmoped med en 2000W stark elmotor, 60V litiumbatteri samt läcker retrodesign med klassiska linjer och lädersadel.

Retrodesign

Viverra Classic, en modern elmoped (45 km/h) med en klassisk retrodesign.
Lädersits i snyggt konstläder påminner om mopeder från forna tider. Men låt dig inte luras av de klassiska linjerna Viverra Classic är utrustad med toppmodern teknologi såsom en borstlös motor, avancerat elektroniskt styrsystem, litiumbatteri etc. På denna skönhet far du fram både ljudlöst och miljömedvetet samtidigt som du utstrålar både klass och stil.

Motor

Den 2000W starka borstlösa elmotorn gör att mopeden kan hantera de flesta uppförsbackar utan problem och att du snabbt accelererar upp till toppfarten på 45 km/h. Motorn är belägen i baknavet och fordrar inget underhåll. Elmoped Evolite Viverra är utrustad med ett effektivt bromssystem bestående av hydrauliska skivbromsar både fram och bak.

Batterier

Scootern är försedd med ett högteknologiskt litiumbatteri. Det stora batteripaketet på 60V 20Ah (1200 Wh) gör att du kan köra upp till 40 km per laddning. Vill man utöka räckvidden ytterligare går det även att extrautrusta scootern med ett andra batteri och få dubbelt så lång räckvidd (upp till 80 km). När det är dags för laddning tar du enkelt loss batteriet för laddning i ett vanligt 230V eluttag, med medföljande laddare.

Elmopeden levereras ca: 99% monterad. Det enda återstående momentet är att montera backspeglarna.

Registreringen sker av oss, och registreringsskylt kommer per post direkt hem till dig inom några dagar. Därefter är det bara att teckna (som minst) trafikförsäkring, ladda och köra!

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL