SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 500 kr

Elskateboard Nitrox Fishboard 300W

1 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 2 499 kr

I lager

Produktbeskrivning

Buskul och välbyggt elektrisk skateboard med litiumbatteri och fjärr, som dessutom är lätt att bära med sig! Vattentät enligt klass IP54.

För dig som tycker om skateboards är detta verkligen ett måste! Det här är ingen tung och klumpig skateboard. Trots eldriften har produkten en vikt om endast 3,7 kg, vilket gör den enkel att ta med sig överallt. Ett praktiskt bärhandtag finns även i brädan. Ett klockrent transportmedel att ta med sig när man är på vift!

Elskateboard Nitrox Fishboard 300W drivs av en stark borstlös navmotor belägen i ena bakhjulet. Motorn är helt underhållsfri, och trots att 300W inte låter så mycket har skateboarden en toppfart om 15 km/h vilket räcker mer än väl för den här typen av produkt. Maxlasten är 60 kg. En kul funktion är att det även går att backa med brädan!

Du gasar smidigt med en trådlös fjärrkontroll som bygger på digital 2,4G-teknik (störs inte ut av annan radioutrustning). Med ett tumreglage gasar och bromsar du, och det går även att välja motoreffekt i tre olika nivåer för att anpassa efter olika förarfärdigheter.

Skateboarden får sin kraft från ett 24V litiumbatteri beläget under brädan. En laddning om ca: 3 timmar ger upp till 8 km räckvidd, beroende på hur du kör. Batteriet har ett inbyggt överladdningsskydd för att motverka överladdning.

Trots att detta är en eldriven skateboard så påminner den mycket om en vanlig skateboard då den har åttalagers träbräda i lönn, och ställbara truckar.

*OBS: För att få framföra en elskateboard på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elskateboard har prestanda som överstiger detta så skall denna elskateboard endast framföras på inhägnat område. 

Denna Nitrox elskateboard är vattentät enligt klass IP54, vilket innebär att den tål vattensprut från alla olika håll. Skulle det börja regna när du är ute och kör är det alltså inga problem!

Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL