SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 8 000 kr

Evobike Sport-3

9 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

12 999 kr

Rek.pris: 17 999 kr

I lager

  • Du sparar8 000 kr
  • Prisvärd!
  • 3-växlad Shimano
  • Praktisk pendlarcykel

Produktbeskrivning

Evobike Sport-3 är det mindre syskonet till populära Sport-8 men med 3 växlar och hand-/fotbroms. Här får du mycket för pengarna och en utmärkt vardagscykel!

Design

Evobike Sport-3 är en sportig elcykel av trekking-model som passar perfekt som pendlarcykel. En vridstyv aluminiumram och ett i ramen integrerat litiumbatteri gör att cykeln känns mycket stadig och följsam. OLED-display som är liten och smidig, utan att informationen den visar påverkas. Den smälter snyggt in i styret och risken för stötskador är därmed minimal. Dessutom blir det mer plats för att fästa cykelkorgar och dylikt på styret.

Prestanda och användning

Körställningen kan ändras från sportigt läge till mer upprätt tack vare styrstammen som kan justeras både i höjdled samt vinkel. På styret finns även en snygg bakgrundsbelyst OLED-display som du använder för att ställa in hur mycket motorn skall hjälpa till i fem nivåer. Här visas även information om batteriets status, hastighet, medelhastighet, maxhastighet och distansmätare. Du reglerar även cykelns belysning fram/bak genom OLED-displayen.

Batteriet är integrerat i ramen vilket ger en mer följsam och sportig cyklingskänsla och slimmad design. Detta gör även att pakethållaren frigörs helt för tillexempel montering av barnstol.

Evobike Sport-3 har ett växelsystem med tre växellägen från välkända Shimano och har ett utanpåliggande växelsystem, vilket ger ett lågt rullmotstånd och ett brett växelspann. Som med alla andra utanpåliggande växelsystem byter du växel medan du trampar. Bromssystemet består av effektiv skivbroms fram och fotbroms för bakhjulet. 

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden till ca 45-75 km eller 55-90 km per laddning beroende på batterival.

Motor och batteri

Evobike Sport-3 effektiva motor sitter i framhjulet med 250W effekt kommer från kvalitetsmärket Ananda. 

Litiumbatteriet har en kapacitet på 432Wh eller 540 Wh. Det går bra att ladda batteriet på plats i cykeln, alternativt ta loss det för laddning på annan plats.

Med Sport-3 följer nu en ännu kraftigare 3A-laddare vilket gör att batteriet kan ladda upp till 50% snabbare än tidigare.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Elcykeln levereras i kartong direkt hem till din dörr. Cykeln levereras till 95% färdigmonterad med båda hjulen på plats. Det enda du själv gör är att räta upp styret och skruva fast pedalerna. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL