SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 5 000 kr

Nitrox Fatbike Ekoe 1500W Klass I

12 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 17 999 kr

I lager

  • Du sparar5 000 kr
  • 4+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023
  • Elmoped Klass 1 (45 km/h)
  • För dig som vill ta dig runt med attityd
  • Högpresterande batteri, stark motor och kaxigt breda däck

Produktbeskrivning

4+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023! "Tuffast attityd" bland de 10 testade elmopederna i testet. Som den enda elmopeden med full pott i underkategorin "Pris" får prisvärda Nitrox Fatbike Ekoe mycket högt betyg i årets elmopedtest.

För dig som vill ta dig runt med attityd är elmoped Nitrox Fatbike Ekoe det självklara valet! Detta är en elscooter med högpresterande 60V 10,4Ah litiumbatteri, borstlös elmotor med 1500W effekt samt kaxigt breda däck. Denna elscooter är en s.k. elmoped Klass I (45 km/h) vilket innebär att den ska registreras och därmed får framföras lagligt på bilväg! Vi registrerar scootern till dig innan leverans (ingår i priset), sedan kommer registreringsskylten direkt från Transportstyrelsen.


De enorma däcken gör att du tar dig fram komfortabelt på såväl släta som ojämna underlag. Dessutom är scootern försedd med stötdämpning både fram och bak. Den kraftfulla elmotorn med 1500W effekt gör att du kryssar uppför backar med enkelhet. Toppfarten mäter ca: 45 km/h och det med god acceleration.

En laddning ger en räckvidd på upp till 20 km vid ekonomisk körstil. Batteriet kan laddas på plats i scootern eller plockas loss för laddning på annan plats om så önskas. Med Nitrox Fatbike Ekoe kan du även känna dig trygg med att snabbt kunna få stopp på scootern, då modellen utrustats med hydraulisk skivbroms både fram och bak.


På styret finns reglage för att manövrera scootern och dess funktioner. Förutom gas- och bromshandtag finns reglage för belysning, blinkers och tuta. En stor bakgrundsbelyst LCD-display finns där du ser all möjlig information, såsom hastighet, batteristatus, trippmätare m.m.


OBS: Glöm inte att du behöver teckna (minst) trafikförsäkring innan användning. Den som ska köra EU-moped klass I ska ha fyllt 15 år och inneha ett AM körkort. Det går även bra med ett körkort med behörighet A eller B, traktorkort eller förarbevis för moped klass I (utfärdat före 1 oktober 2009).

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL