SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 4 000 kr

Nitrox Venture 750W

14 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 18 999 kr

I lager

  • Du sparar4 000 kr
  • Stark 750W motor!
  • Vikbar
  • Offroad modell

Produktbeskrivning

Elcykel Nitrox Venture 750W är den ultimata pendlings- och äventyrscykeln med en kraftfull motor och robust design som tar dig genom tuff terräng med lätthet. Med justerbar sadel och styre, samt hopfällbar ram, är den både bekväm och smidig att använda.

Design

Nitrox Venture 750W har en robust och tålig design som klarar av tuff terräng som leriga och snötäckta vägar. Den är utrustad med ergonomisk sadel och justerbart styre som gör att cykeln passar alla. Dessutom har den en pakethållare och LED-belysning både fram och bak för extra säkerhet.

Prestanda och användning

Med en kraftfull 750W motor och fem assistanslägen kan du anpassa cyklingen efter dina behov. Hydrauliska skivbromsar fram och bak ger säker och effektiv bromskraft. En bakgrundsbelyst LCD-display visar all viktig information såsom hastighet, batteristatus och valt assistansläge. Dessutom är cykeln utrustad med en mjukstartsfunktion för smidig acceleration.

Räckvidd

Räckvidden för Nitrox Venture 750W är cirka 45-55 km per laddning, beroende på hur mycket du hjälper till att trampa och vilket assistansläge du använder. Batteriet är enkelt att ta av för laddning inomhus.

Motor och batteri

Den kraftfulla 750W motorn i bakhjulet ger en toppfart på 25 km/h. Litiumbatteriet har en kapacitet på 600 Wh och är lätt att ta av för laddning. Laddningstiden är cirka 6-8 timmar med den medföljande 48V – 2Ah laddaren.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Elcykel Nitrox Venture 750W levereras i kartong direkt hem till din dörr. Cykeln levereras till 95% färdigmonterad med båda hjulen på plats. Det enda du själv gör är att räta upp styret och skruva fast pedalerna. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL