SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 700 kr

El-fyrhjuling Revenger R/C

3 299 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

Åter i lager 2024-07-30

  • Du sparar700 kr
  • Mycket kraft och bra framkomlighet
  • Mängder med funktioner
  • Passar barn i ålder ca 3-7 år

Produktbeskrivning

ATV Revenger är en tuff ATV med dubbla 35W elmotorer, stötdämpare och gummidäck.

Dessutom har den fungerande lysen, ljudeffekter samt musikenhet med anslutning för MP3-spelare, USB och minneskort. Revengern har två växellägen, fram- och backväxel, och i detta utförande medföljer en fjärrkontroll med digital 2,4G-teknik.

ATV'n är utrustad med dubbla el-motorer som gör att båda bakhjulen driver. Detta är en stor fördel då bilen dels får mer kraft samt bättre framkomlighet. Bilen har två växlar, framåt- och backväxel. Framåt kan man köra i upp till 5-6 km/h, bakåt i ca: 3 km/h. Allt kontrolleras genom knapptryckning på ATV'ns "kontrollpanel", där du även finner knapp för att aktivera ljudeffekter samt en musikenhet där det går att koppla in bland annat MP3-spelare. En laddning räcker för upp till 60-90 min "lektid" och batteriet laddas fullt på cirka 8 timmar med medföljande laddare. El-bilen är mycket lätt att köra för barnen - välj hastighetsläge och välj sedan om ATV'n ska gå framåt eller bakåt! Rekommenderad ålder är cirka 3-7 år. Yngre barn kan i vissa fall använda produkten med hjälp av en vuxen.

Produkten levereras i kartong och fordrar viss montering innan användning. Monteringsanvisning på svenska medföljer. OBS: Laddaren och/eller fjärrkontrollen ligger under sätet. Laddare och batteri medföljer.

  • Rekommenderas från 3 år.
  • Använd endast under tillsyn av vuxen.
  • Används ej i trafik.
  • Använd ej nära stup eller vattendrag.

 

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL