SOMMARKAMPANJ

KLICKA HÄR

Experterna på elfordon sedan 2006!

Öppet köp 60 dagar!

Snabba leveranser!

Spara 3 000 kr

Elektrisk CrossKart Nitrox 1000W

11 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

9 999 kr

Rek.pris: 14 999 kr

Åter i lager 2024-08-13

  • Du sparar3 000 kr
  • Off-roadmönstrade däck
  • Rejäl stålram och störtbåge
  • Underhållsfri, ljudlös och reglerbar elmotor

Produktbeskrivning

Stentuff elektrisk CrossKart med borstlös 1000W elmotor.

Nitrox elektriska crosskart (en offroad gokart) har rejäla 14 tums off road-mönstrade däck, rejäl stålram samt störtbåge. Detta är sannerligen något som gör den lille racerentusiasten till kvarterets häftigaste barn!

Modellen drivs av en kraftfull 1000W borstlös elmotor. Fördelen med elmotorn är att den är underhållsfri, ljudlös samt reglerbar för de lite mindre barnen. Motorn får ström av ett kraftfullt heavy-duty batteripack om hela 48V 12Ah som består av fyra seriekopplade blyackumulatorer om 12V 12Ah. Toppfarten är runt 25-30 km/h i ostrypt läge. För de lite mindre barnen samt nybörjare finns en smart strypningsfunktion där du som förälder kan reglera motorstyrkan i tre olika steg.

Ett rejält bromssystem finns, Föraren gasar och bromsar med gas- och bromspedal.

Sitsen är av riktig gokart-modell och kan justeras i längdled så att förare mellan ca: 100-165 cm kan köra, men även längre personer får plats med "anpassad" körställning! Maxlasten är 75 kg. Säkerhetsbälte finns.

Laddare och batteri medföljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Rull.se

Vi på Rull.se har varit med sedan elsparkcyklarnas födsel! År 2006 sålde vi våra första elsparkcyklar vilket då var enkla modeller avsedda för barn i tio-årsåldern. Idag tillhandahåller vi Nordens bredaste sortiment av elsparkcyklar, elscooters, supertuffa elbilar för barn, hoverboards och andra lätta elfordon.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL